top of page

MENU

Writer's pictureLage Thune Myrberget

Lages fire prosjekter

Updated: Oct 15

De fire prosjektene representerer mitt arbeid med å kombinere teknologi, formidling og pedagogikk for å skape engasjerende og meningsfulle læringsopplevelser


Finansbyen Hamar – Museumsutstilling 

Gjennom Hamar bys jubileumsår (175 år) produserer jeg seks tematiske utstillinger i Hamar kulturhus. Et av disse er Hamar som finansby, med fokus på bl.a. sparebankenes historikk og makroøkonomiske fenomener i lokalsamfunnet.


Gjennom dialog med aktører i finansbransjen formidler utstillingen hvordan økonomi påvirker både lokalsamfunn og lokalpolitikk. Prosjektet speiler min interesse for bærekraftige økonomiske modeller og hvordan vi kan bruke historien for å forstå fremtidige utfordringer.


Direktør Snorre Sveløkken for Sparebank1 Østlandet åpnet utstillingen sammen med forfatter Øystein Krogsrud. Lage Thune Myrberget i midten.


Som del av denne utstillingen produserte jeg flere podkaster. Her er samtalen jeg hadde med Sjefsstrateg i Formue - Hamarmannen Christian Lie.


Podkastserie for Noku – Kultur og bærekraftsmål 

På oppdrag fra Norsk kulturforum produserer og leder jeg samtaler med toppledere i norsk kulturliv. I en sesong kartlegger vi alle de 17 bærekraftsmålene. Gjennom dialog med en rekke kulturelle organisasjoner utforsker vi hvordan kulturlivet kan bidra til å oppnå globale bærekraftsmål og styrke lokalsamfunn gjennom kunst og kultur.



Her kan du høre en episode hvor jeg ledet en dialog på Kulturminister Anette Trettebergstuens kontor. Sammen med henne var førsteamanuensis ved Institutt for kommunikasjon på Høyskolen Kristiania, Bente Kalsnes, og leder av Familie og kulturkomiteen på Stortinget, Grunde Almeland (V) med i samtalen.


Hias 50-årsjubileum – Jubileumsbok og podkaster 

Min rolle er å formidle Hias' 50-årsjubileum, med intervjuer av ledere, ansatte, partnere og strategiske partnere. I boka integrerer vi QR-koder som gir leseren tilgang på lyden av podkastepisoder og samtaler. Dette viser hvordan ulike medieformater kan berike "print", og forsterke læring gjennom rik historiefortelling.



Til 50-års jubileet har jeg også produsert en del filmer. "En dag på jobb" i Hias. Blant annet denne:




Graspify – Læringsportal for bedrifter 

Som digitaldidaktisk rådgiver har jeg jobbet med å utvikle læringsplattformen Graspify. De skaper mikrokurs som er tilpasset opplæring i bedrifter.


Prosjektet reflekterer min filosofi om at læring bør være fleksibel, engasjerende og tilgjengelig for alle, tilpasset både individuelle behov og bedrifters langsiktige mål. Dette er også en plattform hvor det er like lett å ta et kurs, som å lage et kurs.


Vi har siste året implementert AI for å generere innhold i Graspify sin egen læringsmetodikk. Det er mye å si om utviklingsarbeid som skal skape læring og kompetanse. Dere kan lese mer om løsningen på deres nettside.



Comments


bottom of page